Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térképek, menetrendek, közlekedés Budapesten képes leírás - Budapest.tlap.hu
részletek »

Térképek, menetrendek, közlekedés Budapesten - Budapest.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest.tlap.hu » Térképek, menetrendek, közlekedés Budapesten
Keresés
Találatok száma - 11 db
A budapesti parkolási zónák

A budapesti parkolási zónák

Budapest parkolási zónái 2013-ban és a parkolási díjak az egyes körzetekben. Hol mennyiért parkolhatunk és mettől meddig kell fizetni. Ingyenes és P R parkolók Budapesten. A főváros 2013 január 1-jét?l a kerületek kezelésébe adta tulajdonában lévő utak parkolás-üzemeltetését. Mivel ezek eddig is fizetős övezetek voltak, az itt élő vagy ?tranzitautósok? a korábbi szabályok szerint várakozhatnak. A pótdíj 2013-tól 5500-ra nőtt, ha azt 15 napon belül befizetik. A parkolási díjak és övezetek évről évre növekednek, az autósok egyre többet fizetnek a várakozásért.

BKV Menetrend

BKV Menetrend

Busz, Metro, Villamos, Trolibusz, HÉV, éjszakai menetrendek és egyéb menetrendek. Információk, adatok a BKV Zrt. (Budapesti Közlekedési Vállalat) által kiadott közleményekről, megvételre felkínált ingóságairól, ingatlanairól.

BKV útvonaltervező

BKV útvonaltervező

Útvonaltervező a budapesti tömegközlekedéshez. A címek megadása után a program megad egy általa optimálisnak vélt útvonalat, a járatok leírásával és információival: megállók száma, várakozási idő, menetidő.

Budapest magazin hírek
Adventi programok Józsefvárosban
Adventi programok Józsefvárosban Az adventi időszakot átszövő kulturális programsorozatot rendeznek a Józsefvárosban Adventi Kalendárium és Vásár-Tér címmel december 1. és 23. között. A hétvégéken családi rendezvényekkel, gyermekelőadásokkal, foglalkozásokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket, a minden nap nyitva tartó karácsonyi vásárban pedig kézműves portékák közül lehet válogatni...
A témák nem csak a budapestieket érintik: A Fővárosi Közgyűlés határozatainak összefoglalója
A témák nem csak a budapestieket... Tegnap tartotta közgyűlését a főváros, ahol számos kérdést érintettek és...
Fővárosi Szelektív Fesztivál - házhoz megy a hulladékgyűjtő
Fővárosi Szelektív Fesztivál - házhoz... Ma Budapesten tíz emberből nyolc szelektíven gyűjti vagy szeretné gyűjteni a...
Budapest térkép

Budapest térkép

Budapest Google térképes keresőoldalán a legfontosabb információkat találja meg egy helyen. Legyen szó látnivalókról, étteremről, múzeumról, színházról, programokról vagy akár repülőjegyről, honlapunkon minderről széleskörű tájékoztatást kap. A nagyvárosi tájékozódást részletes térképpel és útvonaltervezővel könnyítjük. A Budapest térkép segítségével több, mint 15.000 úticél és 230.000 szálloda ajánlata közül választhat gyorsan, kényelmesen, árgaranciával. Oldalunkon kedvezményes és fapados légitársaságok repülőjegy kínálatából választhatja ki és foglalhatja le a számára legmegfelelőbbet.

Fővinform

Fővinform

Fővárosi közlekedési információs portál. Legfrissebb közlekedési hírek - BKV, Menetrend,buszparkolók, szabadidős járatok, útfelújítások, útlezárások, építkezések, hírek, információk - a Fővinform-tól!

Hirdetés
Holvan-térkép

Holvan-térkép

Nagyítható, mozgatható térkép Magyarországról, Cartographia térkép alapon. A térképre rá lehet tenni bankokat, ATM-eket, benzinkutakat, éttermeket, szállodákat. Címkeresés település - utca - házszám szinten. Útvonal tervezése.

Mahart Passnave Személyhajózás

Mahart Passnave Személyhajózás

Mahart Passnave Személyhajózási Kft. Kiránduló és sétahajózás, menetrend, árak, információk. A honlapon részletes tájékoztatást kaphatunk a társaság szolgáltatásairól, és aktuális program ajánlataikról.

Okos-Térkép

Okos-Térkép

A Koszino Holding Kft. online okos térképet létrehozó vállalkozás, ami több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkezik. Házszámok, utcák, játszóterek, parkolók, intézmények, kerékpárutak, pontos megjelenítése! Minden esetben a lehető legmagasabb minőségre, illetve ügyfeleink maximális megelégedettségére törekszünk, melynek érdekében megbízható, gyakorlott és hozzáértő szakemberekkel dolgozunk. Amennyiben szeretne megismerkedni a szolgáltatásaink további részleteivel, illetve bővebb információra lenne szüksége, akkor látogasson el honlapunkra! A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

Utcakereső

Utcakereső

Utcakereső oldal Magyarország nagyvárosaira és Pest megyei településekre vonatkozóan. Budapesten belül kerületi bontás. Házszám szintű keresés. A keresett címet bejelöli és mutatja a térképen is. Keresés nélkül is lehet nézni a térképet.

Hirdetés
Vasúti menetrend

Vasúti menetrend

A belföldi és a nemzetközi vonatközlekedés változásai, pályafelújítások, módosított menetrendek, korlátozások, hírek információka MÁV Zrt.-től (Magyar Államvasutak Zrt.). Linkek további MÁV-hoz tartozó cégekhez.

Volánbusz menetrend

Volánbusz menetrend

Belföldi és külföldi menetrend. Kiválasztható az indulási hely és a célállomás, valamint az utazás tervezett napja. Ezek alapján megkapjuk a feltételeinknek megfelelő járatok adatait. A keresője újabban elég gyenge, de nincs jobb.

Tuti menü